Kategorier
Druk brætspil

Klask

Kast med magneter og lav tricks i denne super sjove udgave af druk klask.

Introduktion

Billede af brætspillet Klask

Klask er et af de mest velkendte danske brætspil. Det er lidt en blanding a bordfodbold og air hockey hvor der er flere måder at score på end man lige skulle tro. Der er endda lavet et verdensmesterskab til dette unikke brætspil. Her er et lille twist hvor Klask bliver til et fantastisk hyggeligt drukspil for to. Du kan købe Klask her.

Mens i venter på at Klask kommer til jer i posten, så kan i altid få tiden til at gå med vores andre sjove drukspil, såsom Bundsjat.

Hvad skal du bruge?

Start

For at starte drukspillet Klask sætter spillerne de 3 hvide brikker i midten, tager deres slagbrik op på bordet, og placerer deres magnet under brættet så de kan bevæge deres slagbrik. De to blå skiver sættes ved 6 tallet og hver spiller skal prøve at skubbe deres skive så tæt på deres 0 som muligt. Den person der kommer tættest på 0 starter.

Hver runde startes ved at placere de hvide magneter i midten, hvorefter slagbrik og spillekuglen sættes i et af spillerens egene hjørner. Spilleren skal nu slå til spillekuglen og forsøge at ramme modstanderens hul.

Points

Klask er ret simpelt, men der er mange ting at holder styr på i løbet af en spil, hvilket gør spillet rigtig sjovt.

En spiller får points på 4 måder:

  • Ved at skyde spillekuglen i modstanderens hul.
  • Hvis modstanderen får 2 af de 3 hvide magneter på deres slagbrik.
  • Hvis modstanderen mister fuld kontrol af deres slagbrik.
  • Hvis modstanderens slagbrik lander i deres eget hul.

Regler

Det er tilladt at skubbe til de hvide magneter for at se om man kan ramme modstanderens slagbrik. Pas dog på at du ikke selv bliver offer for de hvide magneter.

Hver runde skal taberen drikke en tår af deres drink. Hvis en spiller får 6 point vinder de og der skåles med modstanderen. Spillet kan nu startes på ny, og taberen fra sidste spil får lov til at skyde først.

Sjov og spas

Gentleman sporten Klask, har en uskreven regel om at man ikke skyder magneterne efter en spiller der er ved at give bolden op i sit hjørne, men når humøret er højt, så er det en sjov måde at få et smil på ens modstanders læber, hvis man lige smider en uventet magnet efter dem, mens de er dybt koncentreret om at ramme dit hul med bolden.

Der er også spillere der er blevet utrolig dygtig til at lave et trick der hedder “breakdancing”. I vil uden tvivl opleve det ved et uheld mens i spiller Klask, men det går i teorien ud på at rotere jeres magnet på en sådan måde at jeres slagbrik vælter og begynder at snurre rundt omkring magneten, og så går det ud på at fange slagbrikken igen.

Alle der har spillet for meget bordfodbold kender til bandespil, hvor man kan manipulere bolden til at ramme en bande og gå i mål. I bordfodbold kan man dog forvirre modstanderen ved at ramme bolden med siden af en spiller så den rammer banden og kommer tilbage til samme spiller igen. Dette gør det muligt at få rotation i bolden. Dette trick er utrolig brugbart i Klask, fordi at banen er så glat at rotation i bolden nemt kan få din modstander til at skubbe bolden den forkerte vej eller helt komme til at slå bolden i deres eget mål.

Hvis i spiller dette spil i en bar eller lignende, er det en utrolig god måde at kommer i kontakt med andre mennesker, da de hvide magneter har en tendens til at falde uden for banen. Og lande blandt andre. Husk at skåle når i går hen for at hente magneterne.

Køb Klask på Amazon og vær sikker på at du får det officielle spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *